Rekwisiteur (m/v)

Wie zoeken we?

De rekwisiteur van de BOV is iemand die vooral oog heeft voor de tijdsgeest waarin de productie zich afspeelt, hier zelf ook informatie over inwint en dit ook toepast in de zoektocht naar de benodigde spullen en materialen welke voorkomen op het 'verlanglijstje' van de regisseur. Dit kan zijn via Marktplaats en de diverse zoeksites maar ook zeker in de naaste omgeving. Daarbij moet er kostenbewust ingekocht worden en speelt de rekwisiteur ook een rol in het mogelijk gesponsord krijgen van de benodigde materialen.
Een rijbewijs is een grote pré, in verband met vervoer van rekwisieten.

Gezocht!

Ben (of ken) je iemand die zin en tijd heeft en er een uitdaging in ziet om alles tot in de puntjes geregeld te krijgen dan ben jij de persoon die we zoeken!  Als je in bovenstaande een serieuze uitdaging ziet dan daag ik je bij deze uit om eens vrijblijvend contact met mij op te nemen om e.e.a. verder te bespreken!

Martin Hommel,
Productieleider De Producers