Amsterdamse Avond

Voor het eerst in de geschiedenis van de Bergse Stichting BOV en de MusiCompany, is besloten een samenwerking aan te gaan om het publiek alvast een voorproefje te geven van de musical voorstellingen in 2015.

Beide verenigingen spelen een Musical met een Amsterdams accent waardoor de samenwerking zo gevonden was. De MusiCompany repeteert momenteel voor de Musical "Wat zien ik" en de Stichting BOV voor de musical "Ciske de Rat".

Elk jaar spelen beide groepen voor een mooie publieke bezetting en er komen veel vaste gasten kijken naar beide verenigingen. Toch is deze samenwerking een mooi moment om ook nieuw publiek enthousiast te krijgen om een kaart te kopen voor de voorstellingen van 2015.

Het programma van de avond is als volgt:

Progamma Amsterdamse avond

19.45uur zaal open

20.00uur Opening en presentatie

programma zang:

• BOV-kinderen: 'Ik voel me zo verdomd alleen'
  • TMC: 3 nummers achter elkaar
  • BOV: 2 nummers achter elkaar
  • Combo TMC met eigen repertoire

Spelelement in de zaal

Gezamenlijke afsluiting  en een Gezellige Amsterdamse avond met muziek.

Het programma wordt gepresenteerd door George Stander van de BOV en Johnny de Regt van The MusiCompany.

Het combo van The MusiCompany zal op die avond ook nog iets van zichzelf laten horen en er zal achteraf een echt Amsterdams feestje gevierd worden.

Kaartjes

Kaartjes voor deze avond kosten 5 euro en zijn vanaf heden te koop bij Rookshop De Schelde Bergen op Zoom of via The MusiCompany: amsterdamseavond@themusicompany.nl of via BOV: amsterdamseavond@stichtingbov.nl.

Bij een toegangskaartje krijg je voor beide producties 1 euro korting op 1 kaartje, alleen geldig bij aankoop op de Amsterdamse avond.

Dus 10 januari 2015 20:00 uur in het Vestzaktheater, (Moeregrebstraat 18, 4611JC Bergen op Zoom) Amsterdamse The MusiCompany & BOV avond!

PERS: Voor vragen over de avond kunt u contact opnemen met: André Verstijlen 0620472654