Op de planken..

Nog een kleine twee maanden voordat Ciske de Rat in première gaat in stadsschouwburg de Maagd. Voor de Ciske kindercast dus de hoogste tijd om daar alvast eens een kijkje achter de schermen te nemen. En dat hebben ze gedaan! Op 17 januari jl. kregen zij een echte rondleiding van Joost Delrue.

De kleedkamers, de trekkenwand, de artiestenfoyer, een zwevende orkestbak, het hokje van de volgspotter, de schilderingen en kapitelen (want vroeger was de schouwburg een kerk!), de vele machines in de kelder en het uitzicht op de zaal vanaf “de zolder” (dat was wel een beetje spannend… want je kon 9 meter naar beneden kijken…brr!)

Maar het mooiste was wel… het podium zelf! Nog even en dan zullen de kinderen hier samen met de volwassenen van de BOV schitteren… Wil je daarbij zijn? Bestel dan je kaartjes via www.demaagd.nl