Externe audities werpen vruchten af!

Verloop in een vereniging;

In een vereniging is altijd wel een verloop. Sommige leden beginnen aan een zware studie, soms zijn er privè-zaken die meespelen. Kortom zijn er regelmatig leden die er mee stoppen en het streven is een evenwichtig aantal leden te behouden om een productie vorm te geven.

Ook dit seizoen hebben een aantal leden aangegeven (tijdelijk) geen tijd te kunnen vrijmaken voor de BOV. Dit betekent dat er ruimte komt voor nieuwe leden. Via social-media, mondeling en via de media wordt er een oproep geplaatst voor externe audities.

Zoektocht naar nieuwe leden.

Juist in deze externe audities moet er gezocht worden naar de juiste invulling en balans ten opzichte van het totaalplaatje wat grotendeels al bestaat. Hoeveel vrouwen hebben we en hoeveel mannen?
Qua stemsoort, hoe is daar de verdeling in en wat zoeken we precies?