Bov PubQuiz

BOV PUBQUIZ

Zondag 13 december is het weer de hoogste tijd voor de BOV PUBQUIZ! Deze wordt georganiseerd door Stichting BOV en iedereen is van harte uitgenodigd.

In verschillende vragenrondes wordt je kennis over van alles en nog wat getest. Uiteraard is er een link met de BOV, maar ook niet-musicalkenners kunnen naar hartenlust meequizzen. Verzamel een team van max. 5 personen en strijd mee voor de overwinning! Het belooft opnieuw een spannende, gezellige en verrassende middag met mooie prijzen te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Waar: Den Engel, Bergen op Zoom
Wanneer: 15.00 - 18.00 uur, de deuren openen om 14.30 uur.
Opgeven: opgeven van je team kan via quiz@stichtingbov.nl. De entrée bedraagt 5 euro p.p.

De opbrengst van de middag gaat volledig naar de nieuwste productie van de BOV: Petticoat!