The Iron ladies: they’re back!

De voorbereidingen voor Petticoat zijn in volle gang. En om er weer een mooie productie van te maken, zijn leden op allerlei manieren bezig om extra geld in te zamelen. Zo ook The Iron Ladies!

Op zaterdag 19 december kunnen mensen oud ijzer en oude kleding in komen leveren. Allerlei materialen zijn welkom, van ijzer, lood, koper en zink tot kleding, schoeisel, beddengoed, etc.. De organisatoren vragen wel of mensen textiel in afgesloten zakken willen aanbieden. Tevens is het op 19 december mogelijk om oud ijzer thuis op te laten halen. Neem hiervoor contact op met Lenny Winkel (06-37334563) of Wietske Huismans (06-24538343).

Maar het is natuurlijk veel gezelliger als je zelf even langs komt. The Iron Ladies zullen je dan warm ontvangen met koffie, warme chocomelk en glühwein. Dus: keer je huis ondersteboven voor een opgeruimde kerst en kom gezellig langs!

Wanneer:       19 december 10.00-15.00

Waar:              Facilitair Bedrijf aan de Edisonlaan (naast de Toyotagarage)