Petticoat verzilvert 2 nominaties!

AMATEUR MUSICAL GALA SUCCESVOL VOOR BERGSE BOV!
PETTICOAT VERZILVERT 2 NOMINATIES

Tijdens een geweldig spannend musicalgala vanavond in het DeLaMar Theater te Amsterdam heeft de Musical Petticoat van de BOV 2 nominaties verzilverd. Merijn Oerlemans die de rol van Rogier vertolkte, kreeg uit handen van Willemijn Verkaik de award uitgereikt. Het musicalgezelschap was 9 keer genomineerd en keert met 2 mooie prijzen terug naar Bergen op Zoom, waar de volgende productie, The Wiz, op hen wacht.

De Awards
De BOV sleepte de volgende AWARDS in de wacht:
- Merijn Oerlemans voor de beste mannelijke hoofdrol
- Heel de Bov voor de Beste Musical!!

Zinderend DeLaMar

In een zinderend DeLaMar theater kwam een keur aan bekende artisten, o.a. juryvoorzitter Jaques d' Ancona op het podium om de awards aan de winnaars uit te reiken. De presentatie was in handen van Erik Brey, medeoprichter van de beroemde theatergroep Purper. De uitreikingen werden afgewisseld met optredens van de amateur musicalgezelschappen. De BOV schitterde uiteindelijk met het stuk Hollywood.