Een Feestrepetitie!

Afgelopen maandag, 31 oktober, was een bijzondere repetitieavond. De BOV heeft op het Amateur Musical Awards gala op 24 oktober twee prachtige awards ontvangen voor de productie Petticoat.

BESTE MUSICAL en BESTE MANNELIJKE HOOFROLSPELER (Merijn Oerlemans), dat mag goed gevierd worden! En dat hebben we dan ook gedaan. Samen met de Vrienden Van de BOV en onze hoofd- en topsponsoren hebben we geproost op deze mooie erkenning voor de hele vereniging. Wat zijn we trots!

Taart

Foto: Dick Vermaas

En het enthousiasme om ook van The Wiz een geslaagde productie te maken, is er natuurlijk niet minder op geworden. We zijn daarom na het proosten snel weer aan het repeteren gegaan.

Open repetitie

Foto: Dick Vermaas

De voorbereidingen voor The Wiz zijn al maanden in volle gang, en ook van 31 maart t/m 9 april staat er een prachtige show in de Maagd, dat beloven we! Wil je verzekerd zijn van de beste kaartjes? Bestel ze dan snel via www.demaagd.nl

The MusiCompany