Één lijn trekken…

In 2017 wordt Theater De Maagd omgetoverd tot Het Land van Oz met weer een prachtig decor. Gisteren werd het ontwerp hiervan gepresenteerd aan de leden van de BOV.

Het artistiek team en Kees Warmoeskerken (decorontwerper) zaten al snel op 1 lijn: Dit jaar moet het decor de fantasie van het publiek prikkelen. En het lag natuurlijk in de lijn der verwachting dat er weer prachtige ontwerpen door Kees zijn gemaakt. Ook Ad Bennaars is al aan de slag gegaan met bouwtekeningen waarvan de eerste lijnen op papier staan en Piet Koolen, Pierre Haast, Wim en Jan Hermans en Leen van Wensen zijn al weer druk aan het zagen en timmeren om de ideeën vorm te geven.

Het decor voor The Wiz werd gepresenteerd

De absis wordt benut, de trekkenwand komt weer vol te hangen en uiteraard kun je niet om de gele weg heen. Meer gaan we niet verklappen… Maar in grove lijnen mag toch wel duidelijk zijn wat het artistieke thema is van het decor dit jaar….;)

Het decor voor The Wiz werd gepresenteerd

We houden jullie aan het lijntje….eh… op de hoogte!