BOV zoekt extra talent

De BOV brengt eind maart 2018 wederom een fraaie musical op de planken in theater De Maagd. Hiervoor zoekt men naar nieuwe mannelijke en vrouwelijke spelers om de cast te versterken. Ben jij tussen de 17 en 45 jaar, heb jij ervaring en vind je het leuk om te zingen, te dansen, te spelen en lid te worden van een actieve vereniging? Doe mee en doe auditie.

Geef je op vóór uiterlijk 1 juli aanstaande! De audities worden gehouden op zaterdag 8 juli. Aanmelden kan via ilse@stichtingbov.nl. Je krijgt dan verdere informatie toegestuurd over o.a. de locatie en tijd wanneer je verwacht gaat worden.

De titel van onze nieuwe productie houden we nog even geheim, maar dat zullen we binnenkort onthullen. Dus volg de (social) media!