Productie 2018 voor de Bov wordt..

Stichting BOV brengt in 2018 de Broadway musical:

DE PRODUCERS!

De musical is geschreven door Mel Brooks die het baseerde op zijn eigen gelijknamige kluchtfilm uit 1968.
De productie won maar liefst 12 Tony Awards. De BOV is de eerste amateurvereniging
in Nederland die deze productie speelt. Première: 16 maart 2018 in theater de Maagd.

Het satirische Verhaal
De Producers verhaalt over twee theaterproducenten, Max Bialystock en Leo Bloom, die opzettelijk een bijzonder slechte musical uitbrengen om het geld van de investeerders in eigen zak te kunnen steken. Maar zijn de recensies wel zo slecht….? Wordt de musical wel een flop….?

Dwars
Het verhaal is een uitstekend voorbeeld van dwarse humor. Alles wordt op zijn kop gezet: succes is een noodlot en een slechte smaak maakt geld. Het belooft een komisch BOV-avondje te worden. De musical straalt een Broadwaysfeer uit. DE PRODUCERS speelt van vrijdag 16 maart 2018 tot en met zondag 25 maart in theater De Maagd te Bergen op Zoom.

Meer info
Volg onze Social-Media en de berichtgevingen op deze site over de ins en outs, de musical en de start van de kaartverkoop.