Carré, here we come!

Vandaag zijn de nominaties bekend gemaakt voor de Amateur Musical Awards. De nominatiecommissie heeft zich dit jaar moeten buigen over het recordaantal van 81 inzendingen.

Vol trots kunnen we zeggen dat de BOV in 3 categorieën is genomineerd, en wel:

Beste Musical (Comedy)

Foto: Dick Vermaas

Beste Ensemble

Foto: Dick Vermaas

Beste Vormgeving / Toneelbeeld

Foto's: Dick Vermaas

Kap / Grime: Ludwig Erentreich (kap) & Eric Elich (grime) incl. crew
Decorontwerp: Kees Warmoeskerken
Decorbouw & changementen: Ad Bennaars en crew
Kostuums & aankleding: Bianca Bronstring en crew
Rekwisieten: Ritchie Franken
Licht & techniek: Theater De Maagd
Videobeeld & projecties: Het Perkeffect

Daarnaast feliciteren wij ons kersverse lid Annemarie Paulusse die in een andere productie is genomineerd in de categorie:

Beste Vrouwelijke Bijrol (Drama)

Annemarie Paulusse: Kate McGowan in Titanic (Brabants Muziektheater)

En onze collega-musicalvereniging The Musicompany met 2 nominaties voor Legally Blonde!

De vakjury onder leiding van Jacques d’Ancona bestaat uit Marianne van Wijnkoop, Hans Cornelissen en René van Kooten, Arno Bremers en Lone van Roosendaal. Zij zullen de genomineerde producties gaan bekijken en beoordelen. Op maandag 20 november zal bekend worden wie er met een award naar huis gaan tijdens het Amateur Musical Award gala in Koninklijk Theater Carré.

Bekijk alle genomineerden op www.amateurmusicalawards.nl en volg de BOV op Facebook, Instagram en Snapchat om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom de AMA's en de nieuwe productie De Producers!