Kaartverkoop van start!

BOV zet De Maagd op z’n kop met musical de Producers

De kaartverkoop voor de musical De Producers van Stichting BOV gaat van start! Vanaf 1 november kunnen de kaarten voor deze Broadwaymusical worden gekocht aan de kassa’s van Theater De Maagd, via deze link

Speeldata

De Producers speelt van 16 maart tot en met 25 maart 2018 in Theater De Maagd in Bergen op Zoom.
De musical gaat van start met een feestelijke première:

Mel Brooks

De musical is geschreven door Mel Brooks, die het verhaal baseerde op zijn eigen gelijknamige kluchtfilm uit 1968. De productie won maar liefst 12 Tony Awards. De BOV is de aller-éérste amateurvereniging in Nederland die deze productie speelt.

Het satirische verhaal

De Producers verhaalt over twee theaterproducenten, Max Bialystock en Leo Bloom, die opzettelijk een bijzonder slechte musical uitbrengen om het geld van de investeerders in eigen zak te kunnen steken.
Maar zijn de recensies wel zo slecht….? Wordt de musical wel een flop….?

Dwars

Het verhaal is een uitstekend voorbeeld van dwarse humor. Alles wordt op zijn kop gezet: succes is een noodlot en een slechte smaak maakt geld. Het belooft een komisch BOV-avondje te worden. De musical straalt een Broadwaysfeer uit. Reserveer nu alvast uw kaarten voordat het te laat is!