BOV Bingo Show

Op zondagmiddag 10 december 14:00 organiseren leden van de BOV een interactieve Bingo Show in Vestzaktheater Het Zwijnshoofd, Bergen op Zoom!
Door middel van spannende spellen met kandidaten uit het publiek worden de bingogetallen bekend gemaakt. Uiteraard zijn er in de 4 bingo-rondes diverse prijzen te winnen, met als hoofdprijs in het finalespel: kaarten voor IceKart Rucphen!

Voor slechts €5,- per bingokaart (4 rondes) doe je al mee!
Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer tijdig via bingo@stichtingbov.nl! Vermeld daarbij je naam, het aantal personen en het aantal bingokaarten dat je wilt afnemen (minimaal 1 p.p., met 1 kaart speel je alle rondes mee en maak je kans op een plek in de finale).

De opbrengst van de BOV Bingo Show gaat naar de musical "De Producers": 16 t/m 25 maart in Theater De Maagd.

We zien je dus graag terug op:

Zondag 10 december 14:00
Vestzaktheater Het Zwijnshoofd, Bergen op Zoom

De BOV Bingo Show wordt mede mogelijk gemaakt door:
IceKart Rucphen

mUnique sieraden