Audities AIDA

Meld je aan voor de audities van Stichting BOV

Van 5 t/m 14 april 2019 brengen we de musical AIDA op de planken in Theater de Maagd in Bergen op Zoom. De voorbereidingen zijn in volle gang en in ons ensemble zijn nog enkele plekken vrij! Hiervoor houden wij zaterdag 25 augustus audities. Wij zijn op zoek naar:

MANNELIJKE ZANGERS

• Ben jij een man?
  • Tussen de 18-45 jaar?
  • Heb je (veel) zangervaring?
  • Ben je beschikbaar op maandagavonden (ensemblerepetities)?

En lijkt het je ook leuk om mee te spelen en dansen in het ensemble? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DANSERS/DANSERESSEN

• Ben je tussen de 18-45 jaar?
  • Heb je (veel) danservaring?
  • Ben je beschikbaar op maandagavonden (ensemblerepetities) en woensdagavonden (extra dansrepetities)?

En vind je het naast het dansen ook leuk om te zingen en spelen in het ensemble? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geef je snel op!

Repeteer met ons mee van september t/m april 2019, straal met ons mee in AIDA en volgende producties en beleef een onvergetelijke tijd! Geef je uiterlijk 15 augustus op voor de audities op zaterdag 25 augustus via ilse@stichtingbov.nl

Tot binnenkort ;) !