Blikkenman

De BOV stelt u voor aan de rolspelers in de cast van 'The Wiz'. In dit artikel stellen we u voor aan:

Jos Groffen speelt de Blikkenman in The Wiz

Jos is 21 jaar en kwam in 2013 bij de BOV. Toen speelde hij Paul Janvier in de jubileumvoorstelling 'I've Got The Music In Me'. Nu speelt hij de Blikkenman in onze nieuwe productie 'The Wiz'!

Kun je je rol omschrijven?
De blikkenman is een aardige, hoffelijke houthakker die graag een hart wil hebben en emoties wil voelen.

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je deze rol kreeg?
Wauw, geen idee wat mij te wachten staat! Het is voor mij nog altijd één grote verrassing van wat ik allemaal mag gaan doen, dus ik ben ontzettend benieuwd!

In hoeverre herken je jezelf in de rol?
We houden allebei van vrouwen! ;-)

Wat is je favoriete Wiz-nummer en waarom?
Nieuwe Dag, absoluut! Wie kent dit nummer niet?! Hier zit gewoon alle energie in uit de hele voorstelling.

Wat is voor jou het belangrijkste thema/ de belangrijkste boodschap in de musical The Wiz?
Geloven in wat je kan: “Believe you can and you’re halfway there”. Als je niet in jezelf gelooft, wordt het erg lastig dus blijf altijd in jezelf geloven.

Wat verwacht je van de komende repetitieperiode?
Bloed, zweet, tranen en ontzettend veel gezelligheid met alle spelers!

Wat kan het publiek verwachten in maart?
Een avond vol onbezorgdheid waarbij veel gelachen gaat worden waardoor je Theater De Maagd niet zonder glimlach gaat verlaten!

Wil je zelf nog iets kwijt?
Ik ben klaar om volle bak aan de slag te gaan om met de voorstellingen een spetterende show weg te zetten!