Brigit Fasen

Een nieuw BOV-seizoen, met een behoorlijke uitdaging voor het artistieke team waarbij ze wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Wij stellen ze hieronder graag aan u voor:

Brigit Fasen

Brigit is 32 jaar, komt uit Etten-Leur en vervult binnen 'groot-artistiek' de functie van dansrepetitor.
In deze rol is ze het aanspreekpunt voor vragen over de dansen en ondersteunt ze Greetje (choreografe)
bij het aanleren en repeteren van de dansnummers.

Op welke manier ben je eerder al betrokken geweest bij de BOV?

13 jaar geleden ben ik begonnen als danseres bij het ballet van de BOV en inmiddels ben ik alweer 10 jaar lid van de vereniging. Mame was mijn eerste BOV productie.

Wat is je favoriete musical?

Vanzelfsprekend kijk ik graag naar de musicals waarin dans een hoog aandeel heeft. Maar als ik nu moet kiezen, vind ik Soldaat van Oranje de meest indrukwekkende musical.

Wat is het mooie van “achter de schermen” werken?

Geen idee, dat ga ik dit jaar ondervinden.

We spelen dit jaar De Producers, zou jij zelf een goede producer zijn, en waarom (niet)?

Goede vraag.. Als ik kijk naar Stichting Wilde Mossels danst waarin ik samen met Jorina Verhees en Maaike van den Bergh al een aantal jaar een dansvoorstelling maak, weet ik wat er nodig is en hoeveel tijd erin gaat zitten om een productie op de planken te brengen. Ik zou dat dan ook zeker niet alleen kunnen of willen doen. Gelukkig hebben wij ook nog veel goede vrienden die ons helpen. Want naast de discipline die je uitvoert, heb je namelijk nog met zoveel meer andere facetten te maken. Laat dus staan dat je een musicalproductie zou moeten leiden.. nee, dat laat ik graag aan anderen over!

Wat verwacht je van het komende productiejaar?

Ik verwacht dat we met z'n allen (voor en achter de schermen) weer keihard gaan werken om een hele leuke en mooie musical neer te zetten, die totaal anders gaat zijn dan vorig jaar. De sfeer zit er in ieder geval al goed in, dus ik heb er zin in!