Annemarie

Een nieuw BOV-seizoen, met wel tien nieuwe aspirant-leden waar we erg blij mee zijn! We stellen ze hieronder graag aan u voor:

Annemarie Paulusse

Annemarie is 35 jaar, komt uit Goirle en haar favoriete musical is: The Book of Mormon!

Waarom wilde je graag lid worden van de BOV?

Ik heb al een aantal producties van de BOV gezien en het niveau is zo hoog en het plezier spat ervan af! Ik dacht: bij die club wil ik ook!!

Kies maar: zingen, toneelspelen of dansen?

Zingen, zingen zingen!! (maar de rest is natuurlijk ook leuk)

Wat verwacht je van het komende productiejaar?

Een jaar met veel gezelligheid, maar ook een jaar van hard werken en in een relatief korte tijd een show van formaat wegzetten.

We spelen dit jaar De Producers, zou jij zelf een goede producer zijn, en waarom (niet)?

Ik ben iemand die het eigenlijk altijd voor iedereen goed wil doen, wat uiteraard niet kan. Dat is geen goede eigenschap voor een producer. Ik mis de killers mentaliteit haha.

Als je al eerder op de planken hebt gestaan: wat doe je vlak voordat je opgaat?

Stiekem toch een beetje in het publiek neuzen om te kijken of ik mijn familie zie zitten.