Julia

Een nieuw BOV-seizoen, met wel tien nieuwe aspirant-leden waar we erg blij mee zijn! We stellen ze hieronder graag aan u voor:

Julia Dieriks

Julia is 19 jaar, komt uit Bergen op Zoom en haar favoriete musical is Soldaat van Oranje.

Waarom wilde je graag lid worden van de BOV?

De eerste musical die ik van de BOV gezien heb was 'I’ve got the music in Me' in 2014. Sindsdien ben ik een trouwe fan en kom ik elk jaar. En bij elke musical wil ik ook zo graag tussen die groep spelers staan op het podium! De BOV heeft altijd hele toffe musicals, er is hard aan gewerkt, wat heel erg goed te zien is en daar wilde ik ook heel erg graag deel van uitmaken!

Kies maar: zingen, toneelspelen of dansen?

Als ik zou moeten kiezen zou ik gaan voor toneelspelen, omdat dat de discipline is waarin ik me nu nog het veiligste voel en mezelf helemaal in los kan laten. Maar het liefst zou ik alle drie de disciplines doen, tegelijk en door elkaar heen!:)

Wat verwacht je van het komende productiejaar?

Ik verwacht heel erg veel te gaan leren dit jaar. Ook verwacht ik veel serieus en hard te gaan werken aan de productie, maar wel met voldoening en veel plezier. Ik heb er nu al ontzettend veel zin in!

We spelen dit jaar De Producers, zou jij zelf een goede producer zijn, en waarom (niet)?

Ik ben heel erg goed in strak plannen, dus wat dat betreft zou ik een goede producer kunnen zijn. Maar als iets niet loopt volgens mijn planning of iets blijkt niet haalbaar te zijn, dan zou ik wel veel stress krijgen, dus ik weet niet of ik dan wel een vriendelijke producer zou zijn..

Als je al eerder op de planken hebt gestaan: wat doe je vlak voordat je opgaat?

Meestal zorg ik dat ik alles snel nog even doorneem, zodat ik mezelf helemaal gerust kan stellen. Daarna probeer ik een bepaalde focus te krijgen die ik de hele voorstelling wil vasthouden. En op het allerlaatste moment moet ik altijd even naar het toilet tegen de zenuwen en daarna ben ik klaar om het toneel op te gaan!