Myrthe

Een nieuw BOV-seizoen, met wel tien nieuwe aspirant-leden waar we erg blij mee zijn! We stellen ze hieronder graag aan u voor:

Myrthe Langerak

Myrthe is 19 jaar, komt uit Dinteloord en haar favoriete musical is: Beauty and the Beast

Waarom wilde je graag lid worden van de BOV?

Het leek me altijd al fantastisch om mee te spelen met de BOV. Het ziet er altijd uit als een feest en het niveau ligt hoog, waardoor ik het zie als een goede uitdaging.

Kies maar: zingen, toneelspelen of dansen?

Zonder twijfel toneelspelen

Wat verwacht je van het komende productiejaar?

Ik verwacht een heel fijn en leuk productiejaar met alle leden van de BOV. Tevens verwacht ik meerdere leuke dingen te leren dit jaar om me verder te kunnen ontwikkelen.

We spelen dit jaar De Producers, zou jij zelf een goede producer zijn, en waarom (niet)?

Ik denk dat ik wel een goede producer zou kunnen zijn, omdat ik best wel van organiseren etc. houd. Echter sta ik veel liever op de planken dan achter de schermen.

Als je al eerder op de planken hebt gestaan: wat doe je vlak voordat je opgaat?

Even checken of ik alles op de juiste plek heb klaargelegd en meestal, tussen ons gezegd, de dingen zoeken die ik weer eens kwijt ben geraakt.