Albert-Jan

Albert-Jan Verhees

Albert-Jan Verhees is 31 jaar, komt uit Bergen op Zoom en hij kruipt in de huid van: Leopold Bloom

Kun je je rol omschrijven?

Leo is een stille accountant die er van droomt een Broadway producer te zijn. Hij durft die stap echter niet te zetten, totdat Max hem weet te overtuigen.

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je deze rol kreeg?

Verrassing en blijdschap! Leo Bloom is zo’n geweldig leuke rol waar heel veel in zit. Zo’n komische rol vind ik lastig om te spelen, dus ik ben blij dat ik deze uitdaging aan mag van het artistiek team.

In hoeverre herken je jezelf in de rol?

Leo en ik zijn allebei introvert. Bij Leo zit er alleen wel een klein steekje los. Maar ik bewonder zijn moed om van de ene op de andere dag zijn baan op te zeggen en een onzekere toekomst tegemoet te gaan om zijn droom na te jagen.

Wat is je favoriete lied uit De Producers en waarom?

“Ach was ik maar een Producer”. Dit nummer straalt één en al show uit, wat een mooi contrast is met de troosteloze scène eromheen.

Zou je zelf een goede Producer zijn?

Nee, ik denk het niet. Een musical kun je niet in je eentje produceren en ik ben iemand die het liefst alles zelf doet.

Wat verwacht je van de komende repetitieperiode?

Hééél veel repeteren. Zo’n komedie als De Producers lijkt me bijzonder lastig om te spelen. Maar ook qua dansen en zingen zullen we hard aan de bak moeten. Het belooft in ieder geval wel een erg vrolijke en intensieve tijd te worden.

Wat kan het publiek verwachten in maart?

Een verrassende, spetterende en hilarische broadway-achtige show van formaat!
(Voor minder doen we het niet ;) )

Zoals Mark Vijn het zei: “Niet gelachen, geld terug”

Wil je zelf nog iets kwijt ☺?

Ik ben heel benieuwd wat het eindresultaat gaat worden. De komende tijd gaan we hard werken om daar iets moois van te maken, dus kom vooral kijken!