George

George Stander

George Stander is 52 jaar, komt uit Bergen op Zoom en hij kruipt in de huid van: Max Bialystock

Kun je je rol omschrijven?

Een gedreven, niet geheel begrepen en door geld geobsedeerde producer, die met speelse lichtvoetigheid alles doet om eindelijk zijn succes te behalen!

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je deze rol kreeg?

“Wat een fantastisch trouwcadeau”, aangezien ik dit bericht kreeg terwijl ik op een strand in Zuid-Spanje lag op de dag van mijn 25-jarige bruiloftsdag.

In hoeverre herken je jezelf in de rol?

Helemaal! Vooral de wijze waarop Max zijn best doet is er een die goed bij me past!

Wat is je favoriete lied uit De Producers en waarom?

“Haben sie gehört das Deutsche band”. Kort, maar heerlijk nummer! Maar ook ”Verraad” natuurlijk. Kan ik lekker uitpakken! ;-)

Zou je zelf een goede Producer zijn?

Ja, hoor! Als ik eenmaal een doel en de wil heb kan ik prima mijn plannen uitstippelen.

Wat verwacht je van de komende repetitieperiode?

Samen met alle leden, zangers, rolspelers, artistiek en bestuur, een fantastische productie opbouwen, waar het publiek weer gaat zien wat de BOV allemaal in zijn mars heeft!

Wat kan het publiek verwachten in maart?

Een mega-leuke voorstelling met fijn in het gehoor liggende muziek, grote dansstukken, en makkelijk ogende spelscènes, maar waarbij timing en precisie onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. The productie die de BOV dit jaar op de planken brengt, is een uitdaging op landelijke schaal. Een must-see dus!!

Wil je zelf nog iets kwijt ☺?

Ik hoop werkelijk dat deze productie er een is die nog lang herinnerd zal worden. Dat deze aansluit op voorgaande producties is duidelijk, het is weer hoog niveau, maar ben ook zeer benieuwd tot welke hoogte de BOV nog gaat komen. Vooralsnog is het motto; THE SKY IS THE LIMIT!

Een gedreven, niet geheel begrepen

door geld

geobsedeerde producer, die met speelse lichtvoetigheid

alles doet