Sponsor worden

De BOV is een amateurvereniging die op hoog niveau producties naar het theater brengt, waar inmiddels duizenden mensen met plezier naar zijn komen kijken. Dat is een mooi doel, maar het tot stand brengen van deze grootschalige producties kost veel geld.

Wij zijn daarom altijd op zoek naar bedrijven (en particulieren) die de BOV financieel, of op andere wijze, een hart onder de riem willen steken.

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van deze mooie vereniging en wilt u er zo garant voor staan dat de BOV ook in de toekomst zalen vol mensen kan blijven vermaken? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie. Zij kunnen u precies vertellen wat er met uw bijdrage gebeurt en welke tegenprestatie er tegenover staat.

U kunt de BOV sponsorcommissie bereiken via: sponsoring@stichtingbov.nl

Heeft u geen bedrijf, maar wilt u toch de BOV steunen? Kijk dan voor alle acties op: Steun de BOV